Retourinformatie

Retourinformatie.


Retouren opsturen.

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 dagen in de oorspronkelijke  staat en onbeschadigd gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice vragen wij u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour.


Retouren afgeven in ons magazijn.

U kunt er ook voor kiezen om uw retourproduct in ons magazijn af te geven. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice vragen wij u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour. We sturen dan uw retourzending met de interne post naar de klantenservice. Terugbetaling zal altijd per bank geschieden. Wanneer u zelf het product komt terug brengen in ons magazijn dan betaalt u geen verzendkosten. Dan moet u wel het product voorzien van een kopie van uw factuur.

Wanneer u retouren in ons magazijn wilt afgeven graag van te voren bellen met, 0031-33-2852064.

 

Origineletoners.nl / Mistertoner.nl

Kapelhoek 6

3833 BW LeusdenDefecten.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@mistertoner.nl

Gangbare Merken

Brother Serie
Canon Serie
Lexmark Serie
Kyocera Serie
HP Serie
Dell Serie
Druckerpatronen für OKI Serie
Druckerpatronen kaufen für Epson Serie
Develop Serie
Sagem Serie
Toner kaufen für Samsung Serie
Toner kaufen für Konica Minolta Serie